What Changed?

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Esra Aydemir  'What Changed?'(Ne Değişti?) projesine ortak oldu.10 türk  ve 4 yabancı ortakla sürdürülen proje başarılı bir şeklide tamamlandı.Projenin amacı öğrencilerin hem kendi kültürleri hem de farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır.Bu projede öğrencilerimiz kendi ve diğer bölgelerdeki insanların nasıl yaşadıklarını,ne yediklerini,hangi oyunları  oynadıklarını,hangi meslekleri yaptıklarını ve hayatın onlar ve bizim için nasıl değiştiğini araştırdı.Bu proje sayesinde öğrenciler yabancı dili aktif olarak kullanabildi,geçmişteki kültürler ve dünya hakkında daha fazla bilgi edinip,yeni insanlarla tanışıp yeni arkadaşlıklar kurabildiler.Ayrıca web 2.0 araçlarını kullanarak çeşitli ürünler hazırladılar. Böylece bir taraftan dijital yeterliliklerini artırırken diğer taraftan İngilizce kelime hazinelerini geliştirme fırsatı buldular ve dil konusunda daha çok pratik yapma olanağına sahip oldular.

What Changed?

11-06-2021

·         We aim to make our student be more aware of both their own cultures and the others'.They will search how the people in other countries lived,what they ate,what they played and how the life changed for them and us.Thanks to this project the students will be able to use foreign languages actively,learn more about cultures and the world in the past ,have New friends and enlarge their own world.

Öğrencilerimizin proje kapsamında yaptığı bazı çalışmalar:

11-06-202111-06-202111-06-202111-06-202111-06-202111-06-2021

Yayın: 11.06.2021 - Güncelleme: 11.06.2021 12:11 - Görüntülenme: 308