ŞEHİT ALİ GAFFAR OKKAN ORTAOKULU İNGİLİZCE SINIFI SINAVI DUYURUSU

ŞEHİT ALİ GAFFAR OKKAN ORTAOKULU İNGİLİZCE SINIFI SINAV ŞARTNAMAESİ

* Seviye Belirleme Sınavı 27 Mayıs Cumartesi 10.00’da Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu’nda olacaktır. Sınav için belirlenen gün saat ve yerde hazır olunmalıdır.

* Seviye Belirleme Sınavına sadece 4. Sınıf öğrencileri katılabilir.

* Seviye Belirleme Sınavına katılmak için mutlaka Sınav Başvuru Formu eksiksiz doldurulmalıdır.

* Seviye Belirleme Sınavı ücretsiz olduğu için herhangi bir yere para yatırılmasına gerek yoktur.

*Seviye Belirleme Sınavı Türkçe 10 soru, Sosyal Bilgiler 10 soru, İngilizce 10 soru, Matematik 10 soru, Fen Bilimleri 10 soru; toplam 50 soru 75 dakikadır.

* Seviye Belirleme Sınavı sonuçları okulumuz sitesinden ve hendeksago.net sitesinden duyurulacaktır.

* Seviye Belirleme Sınavı sonunda dereceye giren öğrenciler 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz İngilizce sınıflarında okumaya hak kazanacaktır.

LİNKE TIKLAYINIZ.

Yayın: 17.05.2023 - Güncelleme: 17.05.2023 10:06 - Görüntülenme: 202