2023 OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR TABLOSU

Ock

Okulumuzun dersliklerinde ve bahçesinde çalışmalarımız devam ediyor.Emeği geçen ve okulumuzun kalkınmasına yardımcı olan herkese şükranlarımızı sunarız.

Ock

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz şehidimiz ALİ GAFFAR OKKAN’ın mezarını ziyaret etmişlerdir.

7F sınıfımızdan Ahmet Emin Uzunoğlu Karasu Karate yarışmasında birinci olmuştur

HAYDİ İNGİLİZCE SINIFLARINI DOLDURALIM

2022-2023  HENDEK ORTAOKULLAR ARASI MATEMATİK BİLGİ YARIŞMASINDA BİRİNCİYİZ.

Kas

Okulumuzda yapılan şenlikte öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler. Şenlikte yapılan bisiklet çekilişini 5-A Yabancı dil sınıfından Ömer BAYRAKTAR kazandı.

OKULUMUZU SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİNİZ

GELECEĞE KİTAPLA YÜRÜYORUM PROJESİ (YASMİN KORKUT KÜTÜPHANESİNİN ACILIŞI)

Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası Efe DEMİR

What Changed?

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Esra Aydemir  'What Changed?'(Ne Değişti?) projesine ortak oldu.10 türk  ve 4 yabancı ortakla sürdürülen proje başarılı bir şeklide tamamlandı.Projenin amacı öğrencilerin hem kendi kültürleri hem de farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır.Bu projede öğrencilerimiz kendi ve diğer bölgelerdeki insanların nasıl yaşadıklarını,ne yediklerini,hangi oyunları  oynadıklarını,hangi meslekleri yaptıklarını ve hayatın onlar ve bizim için nasıl değiştiğini araştırdı.Bu proje sayesinde öğrenciler yabancı dili aktif olarak kullanabildi,geçmişteki kültürler ve dünya hakkında daha fazla bilgi edinip,yeni insanlarla tanışıp yeni arkadaşlıklar kurabildiler.Ayrıca web 2.0 araçlarını kullanarak çeşitli ürünler hazırladılar. Böylece bir taraftan dijital yeterliliklerini artırırken diğer taraftan İngilizce kelime hazinelerini geliştirme fırsatı buldular ve dil konusunda daha çok pratik yapma olanağına sahip oldular.

STEM İLE TANIŞIYORUM (MEETING STEM)

İklim Hareketinin Sesi Ol

KENDİ ENERJİSİ İLE GİDEN ARABA