e Twinning Projesi Hakkında Seminer.

İklim Hareketinin Sesi Ol e tiwinnig projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz.

Prejede yer alan öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte Uşak Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümü öğretim üyesi Derya ACAR hocamız, iklim değişikliği ve etkinlikleri konusunda seminer verdi.

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE ETKİLERİ

İklim Hareketinin Sesi Ol  E-Twinning projesinde Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Şenay İYİCAN danışmanlığında yer alan öğrencilerimiz, diğer proje üyeleriyle birlikte küresel İklim Değişikliği ve Etkileri konusunda bilgilendirme yapması amacıyla, Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim görevlisi Dilek ACAR ı konuk ettiler. Son derece farkındalık yaratıcı ve bilgilendirici bir toplantı gerçekleştirildi.

16-05-2021

16-05-202116-05-2021